Hva skjer?

"You find that you have peace of mind and can enjoy yourself, get more sleep, rest when you know that it was a one hundred percent effort you gave - win or lose."GORDIE HOWE

"MR. HOCKEY"

Nå skal vi selvsagt være forsiktige med å sammenligne oss med storheter som "Mr. Hockey", men dette er like fullt noe Korsfarerne kan stille seg bak.


Hockey dreier seg om innsats, vilje, samhold og lojalitet, og for oss er dette noe som skjer både på og utenfor isen. Laget, støtteapparat, supportere, sponsorer og andre involverte har et felles prosjekt i å gi nettopp ett hundre prosent for laget.

Sesongavslutningsfest

Korsfarerne satser på å gjenta fjorårssuksessen, med felles sesongavslutningsfest for seniorlagene og supporterklubben.


I fjor ble det en riktig så hyggelig og sosial kveld, og vi velger å tro at spillerne hadde det på samme måten.


Mer informasjon om dette kommer meget snart.

Skjebnekveld

Alt så så rosenrødt ut etter to kamper. Vi ledet 2-0, hadde begge kampene i vår hule hånd, og kom unna det med landing på beina begge gangene.


Så kom kamp 3. Nesten fullsatt arena, nerver, favorittstempel... og havari. Svak kamp, 1-3, og dette gjentok seg også i kamp 4. På fredag skal det hele avgjøres, så møt opp og støtt gutta!

Play-in: Alvoret begynner

La oss si det med én gang: Vi gruglær oss i år også! Fjoråret er glemt, og vi skal til EHL! Grüner er på ingen måte noen enkel motstander, men over fem kamper har vi en god sjanse.


Med seier over gutta fra Løkka, er vi endelig i EHL-kvalik igjen, og kommer vi først dit kan absolutt alt skje. Kom igjæn no, Nidaros!

Kvalik

Kvalik?


Vi sier som engelskmennene, når de synger om pingler på gress: "We still believe"


Og følelsen av kvalik og suksess? Den ser ut som på Kongsvinger i 2017!