Bli medlem av Korsfarerne - Nidaros Hockey Support

Som medlem i Korsfarerne blir du ikke bare medlem i en supporterklubb, men du er en bidragsyter - en medspiller - for klubben.


Iskrigerne våre kjemper for å bringe trønderhåkki tilbake til eliten, og våre skjoldmøyer på kvinnelaget er allerede i norgestoppen. Med vår hjelp, håper vi å kunne løfte dem helt til topps - til NM-gull, heder og ære!


Og nevnte vi at Korsfarerne også er en utrolig artig vennegjeng å bli med i?

Gode tilbud


Klubben setter pris på oss, og som medlem har du bl.a. tilgang til rimelige sesongkort - midt i smørøyet for all moroa og actionen på isen!

Bra hockeyfolk


Korsfarerne er rett og slett sosiale og ålreite folk med interesse, glød og kunnskap om hockey - og alle har et ønske om å se trønderhåkki på toppen!

Samhold


Korsfarerne holder sammen! Vi har jublet og hyllet laget sammen på Kongsvinger, vi har druknet sorger i Halden, vi har fått venner på tvers av klubbtilhørighet, og vi møtes for å se (trønder)håkki når vi kan.

Dette vil du vel ikke gå glipp av?


Isåfall er svaret enkelt. Innmelding gjøres kjapt og enkelt i skjemaet under. Du vil da motta betalingsinformasjon via vipps etter kort tid, og når betalingen er registrert vil du motta ditt eget personlige medlemskort på e-postadressen oppgitt i innmeldingen.